Verificator de plagiat pentru Studenți, profesori și scriitori

Cum funcționează instrumentul de verificare a plagiatului?
Articolul pe care l-ați introdus este scanat cu atenție, la fel ca și rețeaua mondială. Dacă există propoziții complete, nu este original sau unic, acest instrument va identifica orice conținut neoriginal sau plagiat care a fost copiat duplicat de pe internet.

Când se termină testul, vi se va oferi, de asemenea, un procentaj exact care vă arată cât de original sau unic este articolul sau conținutul dvs.

Verificatorul de plagiu seo conținut duplicat are ca rezultat un rang de pagină mai mic. Dacă publicați un articol sau un conținut de pagină web care nu este complet unic și original, există un risc semnificativ mai mare de a fi inclus pe lista neagră de Google și alte motoare de căutare. Deci, dacă obiectivul dvs. este să aveți un rang de pagină mai ridicat – și plasarea rezultatelor motorului de căutare (SERP) – atunci pur și simplu nu merită riscul publicării de conținut puternic duplicat.

Puteți verifica conținutul de pe propriul dvs. site web pentru a vă asigura că nimeni altcineva nu v-a smuls!

Desigur, există o serie de utilizări excelente pentru acest instrument dincolo de optimizarea motorului de căutare. Elevii îl folosesc adesea pentru a verifica hârtiile pentru citările lipsă înainte de a-și întoarce munca. Între timp, profesorii folosesc acest instrument gratuit pentru a verifica plagiatul în sarcini. (Este o sabie cu două tăișuri, sigur!)