Scriitor independent de marketing de conținut

Dacă doriți să lansați o strategie de marketing de conținut pentru generarea de clienți potențiali sau suport pentru marketing de intrare, atunci lucrul cu un scriitor independent de marketing de conținut poate fi o modalitate ideală de a elimina resursele interne și de a extinde producția.

Marketing de conținut: o modalitate rentabilă de a atrage clienții potențiali către afacerea dvs.

Marketingul de conținut este un mijloc ideal și rentabil de a vă pune ideile la dispoziție.

Scriind despre subiecte care te pasionează – cum ar fi misiunea ta de afaceri, produsele și serviciile tale, sau chiar membrii echipei tale – poți renunța la pesmetul digital care va atrage vizitatorii implicați pe site-ul tău. S-ar putea chiar să le convertiți în clienți potențiali și clienți plătitori!

Este, de asemenea, piatra de temelie a multor programe de marketing de intrare – o metodologie de marketing axată pe atragerea clienților către dvs. prin angajare, mai degrabă decât întreruperea lor. Gândiți-vă la blogging și podcasting în loc de publicitate și pitching rece.

Comparativ cu marketingul extern, marketingul de conținut este, de asemenea, remarcabil de rentabil.

Dacă afacerea dvs. are un nume de domeniu și un sistem de gestionare a conținutului (CMS), cum ar fi WordPress, atunci puteți crea și distribui conținut de câte ori doriți. Distribuirea și crearea nu presupun practic costuri.

De ce să lucrați cu un scriitor independent de marketing de conținut?

Deși este adevărat că a începe cu marketingul de conținut este relativ ușor, pentru a maximiza eficacitatea acestuia și acoperirea dvs., trebuie să vă concentrați asupra a două lucruri:

  • Coerență. Pe măsură ce construiți un public, acoperirea totală crește. Un public larg are beneficii secundare, cum ar fi adunarea mai multor backlink de la cititori care au găsit conținutul dvs. la care merită conectat. Acest lucru, la rândul său, mărește SEO-ul site-ului dvs. web și face conținutul existent mai ușor de descoperit de utilizatori prin intermediul motoarelor de căutare. O mai bună clasare înseamnă mai multă vizibilitate.
  • Calitate. Algoritmii motoarelor de căutare au prins încercări de manipulare, cum ar fi umplerea cuvintelor cheie. Sosul secret care stimulează marketingul de conținut de succes este crearea de conținut de înaltă calitate, încărcat de valoare, pe care cititorii vor dori să îl împărtășească cu rețelele lor.