Caută după:

Redactare lucrari de diploma, licenta, disertatie master, grad la comanda – coachingul științific

Este legal Coachingul științific? Da, pentru că îi ajută pe oameni „să se ajute singuri”, respectiv sa scrie / redacteze singuri. Este vorba despre ajutor pentru cercetare si redactare, de munca științifică independentă și, prin urmare legală.
Coachingul este un ajutor individual pe care nu îl puteți obține într-o asemenea densitate la universitate. Prin urmare, dacă este necesar, sunt predate tehnici de lucru specifice, de exemplu pentru citirea rapidă și activă a literaturii științifice, dezvoltarea propriilor linii de argumentare, structurare și scriere sau formalitățile scrierii științifice.

Fiecare text științific bun depinde de suport tehnic competent. În multe publicații – în special în lucrari de licenta, disertatie sau teze de doctorat -, autorii mulțumesc colegilor lor sau profesorilor îndrumători pentru numeroasele sugestii importante primite pe perioada redactarii. Ne asumăm această sarcină ca „partener de luptă” dacă supravegherea lucrarii de licență sau disertatie de master nu este suficientă din partea profesorului coordonator. In special lucrarile de licenta si proiectele de disertație suferă ocazional de lipsa timpului pentru profesorii îndrumători.


Editarea este, de asemenea, legală. La final, fiecare text științific poate fi „șlefuit”. Editarea poate fi folosită și ca coaching pentru propriul text – chiar dacă lucrarea de licență a fost deja scrisă sau sunt disponibile capitole mai mult sau mai puțin finalizate ale disertației.Și când vine vorba de editare, profesorii sunt fericiți când primesc un text ușor de citit.

Asigurarea confidențialitatii. Redactori.com se angajează să trateze toate textele și informațiile strict confidențial și să nu le transmită unor terțe părți, să le exploateze sau să le utilizeze fără acordul scris al clientului. Desigur, această obligație de confidențialitate continuă chiar și după încheierea colaborării; nu expiră niciodată. Redactori.com va lua toate măsurile de precauție adecvate pentru a asigura confidențialitatea muncii dumneavoastră.

Coaching, sfaturi de specialitate și editare – redactare lucrari de licență – proiecte de diplomă – disertație – sinopsis – lucrari de grad- referate masterat – teză de doctorat – sfaturi statistice.

Sursele originale – citarea.
Citarea nu este o practică nouă pentru a vă asigura că nu ați copiat-o dintr-o pagină Wikipedia, ci o practică veche, inventată de preoți, filosofi și cărturari pentru a identifica sursele de informații.
Acest lucru a fost folosit în principal în scopul localizării, nu pentru că anumite surse au mai multă autoritate decât altele, deși si acesta a fost un factor important. Citările ajuta publicul cititor să treacă de la o carte la alta sau de la o parte a cărții la alta. Citarea nu diferă de hyperlinkul de internet, într-adevăr. Savanții biblici au folosit citarea pentru a distribui cunoștințele publicului mai devreme, referindu-i pe oameni la capitol și verset, astfel încât să-și poată aminti unde să se consulte în Bibliile lor. Odată cu apariția Reformei protestante, citatele au devenit o modalitate crucială de a democratiza cuvântul scris și de a spori transparența închinării: dacă un preot pretindea ceva, se asigurau că spun de unde provine, astfel încât să îl puteți căuta și să consultați propria conștiință cu privire la această problemă.
Secularizarea instituțiilor de învățământ superior din timpul Renașterii nu a modificat aceste practici: le-a răspândit doar mai larg, până când au devenit metodele omniprezente de citare pe care le cunoaștem astăzi. Dar standardizarea citării de către diferite colegii și organizații în următoarele câteva sute de ani a dus, de asemenea, la cantitatea uluitoare de formate pentru citare care ne zdrobesc pe toți și ne încurcă cu totul. Oxford a citat diferit decât Universitatea din Chicago. Universitatea din Chicago a citat în mod diferit decât Modern Language Association . Asociația pentru limbajul modem a citat în mod diferit de Associated Press … și așa mai departe. Unii s-au dezvoltat pe măsură ce inventatorii au jucat diferite sisteme de catalogare pentru biblioteci în secolul al XIX-lea. Pletora de stiluri care ne confruntă astăzi este rezultatul: în timp ce toate au aceeași funcție de bază, aproape toate arată diferit de celelalte și respectă reguli diferite.