Caută după:

Echipa celor mai buni profesioniști lucrează în fiecare zi la proiectul Redactori.com. Căutăm întotdeauna cele mai bune soluții pentru dvs. și avem grijă de fiecare utilizator al site-ului.

Echipa noastră are o atitudine inovatoare, orientată către calitate, orientată spre rezultate, care se reflectă în serviciul nostru de redactare la comanda academica pentru clienți.

Scopul nostru de a construi un serviciu de verificare a similarității durabil, care poate fi personalizat și construit individual, determină echipa noastră să îmbunătățească constant modul de lucru. Mai mult, ne uităm constant la modalități de îmbunătățire a ofertei și experienței clienților noștri prin implementarea celor mai noi progrese tehnologice din portofoliul nostru de servicii si produse.
Ca unul dintre clienții noștri, veți avea întotdeauna contact direct cu echipa noastră, care este întotdeauna disponibila pentru a vă satisface nevoile și pentru a răspunde la orice întrebări aveți. Suntem diferiti. Aveți o întrebare sau sugestie? Aveți nevoie de clarificări cu privire la detalii specifice? Nu ezitați să ne contactați!

Munca academică poate fi creată profesional!

„Nu e timp, sunt total stresat” – fiecare student știe aceste cuvinte. Nu este o surpriză, deoarece scrisul de lucrări academice este o sarcină deosebit de provocatoare pentru oricine. Există o salvare în lumea modernă – ghostwriting profesional! Faceți o pauză, contactați agenția noastră și vom crea o expunere sau o lucrare academică conform dorințelor dvs.!

Redactori.com – Cunosc lumea reactarii academice indestul incat sa stiu lucruri precum: -> Fiecare idee pe care o sustii trebuie sa fie sprijinita de o sursa academica preexistenta.  -> Cele mai credibile surse academice sunt cele mai citate de catre alti cercetatori.  -> Trebuie sa ai grija cu formularile, intre ‘Ceva poate fi adevarat’ si ‘Ceva este adevarat’ exista o mare diferenta.  -> Toate afirmatiile trebuie argumentate pas cu pas. Nu se pot face afirmatii generale, nejustificate si izolate. Argumentele trebuie construite cu meticulozitate si trebuiesc legate bine intre ele. -> Nu poti privi o problema dintr-o singura perspectiva, este necesar sa argumentezi din mai multe perspective si sa le sintetizezi.

De asemenea, am urmatoarele abilitati ce ma ajuta in munca academica: -> Am o minte axata pe gandire sistemica si analitica.     -> Cunosc domeniul si am experienta anterioara in lumea redactariiacademice, cunosc faptul ca universitatile sunt foarte riguroase si axate pe cercetare.   -> Cunosc limba romana si engleza la un nivel nativ iar astfel, sursele academice in limba romana si engleza imi sunt usor de parcurs.  -> Pot redacta cu usurinta si lucrari academice in limba romana si engleza. -> Sunt versat in cautarea materialelor necesare redactarii unui articol. Stiu cum sa extrag informatiile dintr-un articol cu eficacitate si acuratete. -> Am un limbaj dezvoltat si elocvent potrivit redactarii textelor academice. 

Echipa noastră de profesioniști include:
• Departamentul de Asigurare a Calității (responsabil cu calitatea scrisului);
• Departamentul de reactori -scriitori (responsabil de alegerea celor mai potriviți redactori – scriitori pentru compania noastră din sute de aplicații);
• Departamentul financiar (responsabil pentru stabilirea prețurilor, simplitatea plății și problemele de rambursare);
• Departamentul de calitate(responsabil pentru soluționarea tuturor preocupărilor dvs. cu privire la calitatea și calendarul lucrării);
• Departamentul Serviciul Clienți (include persoane care de fapt vă ghidează prin toate etapele comenzii și vă informează despre starea comenzii);
• Scriitori – redactori (cercetători calificați care se ocupă de comanda dvs.).

O astfel de împărțire a muncii ne ajută să creăm un sistem eficient care să furnizeze clientului tot ceea ce are nevoie de ziar. Indiferent dacă aveți o întrebare sau feedback, ne-ar plăcea să auzim de la dvs.!

Personal amabil și prietenos la îndemână pentru a vă ghida prin procesul de redactare. Freelancerii noștri fac parte din echipa noastră!

Flexibilitate. Opțiuni de facturare flexibile, toate gestionate prin tabloul de bord securizat al contului.

Calitatea editorială. Toate lucrarile sunt editate – redactare de editori – redactori specializați ale căror acreditări academice și experiență corespund disciplinei academice relevante. Toate lucrările sunt examinate de un editor de control al calității. Monitorizăm și măsurăm continuu feedback-ul referitor la calitatea editorilor noștri.

Confidențialitate. Recunoaștem că fiecare lucrare pe care o primim este rezultatul efortului considerabil, al timpului și al contribuției intelectuale. Avem mare grijă cu gestionarea confidențialității referitoare la informațiile și documentația personală.

Vă garantăm că lucrarea dvs. vă va fi livrata inainte de data scadenței si în timpul programului nostru de lucru. Dacă am întârziat, vă vom rambursa taxa completă.