Cum se folosește Google pentru a găsi referințe de calitate pentru o teză?

Indiferent dacă este profesională sau academică, lucrarea este ultimul pas înainte de a obține o diplomă. Scrierea acestui tip de lucrare constituie astfel un pas major în pregătirea fiecărui elev. Această lucrare de cercetare îi permite acestuia din urmă să aplice toate cunoștințele pe care le-a putut dobândi în timpul studiilor. Astfel va trebui să reflecte personalitatea cursantului, stilul său și implicarea sa la locul de muncă. În acest fel, angajatorul sau membrii juriului vor putea evalua potențialul candidatului și justifica capacitatea acestuia de a aduce o contribuție personală în domeniul profesional ales.

Având în vedere numărul de pagini de pe web, este necesar să utilizați un motor de căutare eficient pentru a găsi informații relevante. În acest articol, vă oferim câteva metode de căutare pe Google, deoarece este unul dintre cele mai utilizate instrumente de către utilizatorii de internet. Internetul este un rezervor de informații atât de gigant încât este necesar să-i cunoaștem mecanismele pentru a face cercetări eficiente.

Într-o cercetare documentară, obiectivul este de a  limita  numărul de rezultate pentru a păstra doar cele mai  importante. Prin urmare, trebuie să urmați anumiți pași și să vă puneți întrebările corecte.

Când trebuie să faceți o căutare pe Google, nu uitați că ordinea cuvintelor este importantă: primul termen introdus are mai multă semnificație decât următoarele. Apoi trebuie să plasați mai întâi cuvântul pe care îl considerați cel mai relevant.

Alegerea numărului  : faptul de a fi singular sau plural deține , de asemenea , un loc în cercetare. Un cuvânt cheie scris la singular nu va da același rezultat ca la plural.

De asemenea, dorim să clarificăm că Google ține cont de accentuare , dar nu și de majuscule. Prin urmare, trebuie să introduceți termenii cu litere mici și cu accente.