Ce este un scor bun de plagiat?

De obicei, ați spera la un scor de 0%, ceea ce ar însemna că întregul document nu conține plagii și este complet unic. Cu toate acestea, majoritatea editorilor și academicienilor consideră că ceva mai mic de 15% este în regulă în ceea ce privește acceptabilitatea.

În funcție de nevoile dvs., unul sau o combinație a instrumentelor de mai sus ar trebui să vă ofere tot ceea ce aveți nevoie pentru a vă asigura că conținutul dvs. este lipsit de erori și plagiat. Majoritatea vă vor ajuta să curățați orice greșeli și să vă îmbunătățiți limbajul, astfel încât să sună cât mai bine indiferent de ceea ce scrieți.

În funcție de instrumentul pe care îl utilizați, procesul poate fi diferit. Cu toate acestea, la majoritatea dintre ele, veți vedea o alertă și un text evidențiat sau subliniat care trebuie corectat. Verificatorul de gramatică vă poate sugera o soluție pe care o puteți accepta sau respinge sau schimba singură.

Nu există un verificator gramatical perfect pentru scriitori. Scriitorii buni care se străduiesc să producă conținut perfect folosesc în mod constant o combinație de verificatoare gramaticale pentru a fi siguri că surprind fiecare eroare, virgulă ratată, greșeală de scris și cuvânt greșit de scris.