Caută după:

PROPUNERI LUCRARE LICENTA DIPLOMA 2022 AUTOMATICĂ ȘI INFORMATICĂ APLICATĂ

 1. Program de implemenatre a regulatorului numeric prin metoda proiectării directe în
  domeniul timp;
 2. Program de proiectare prin alocare poli-zerouri a regulatoarelor pentru sisteme continue;
 3. Program de proiectare prin alocarea poli-zerouri a regulatoarelor pentru sisteme discrete;
 4. Program de proiectare a regulatorului pentru procese continue cu timp mort.
 5. Modelarea discretă și hibridă a unei linii reversibile de asamblare/dezasamblare deservită
 6. de roboți mobili echipați cu manipulatoare. Linia de mecatronică Hera&Horstmann;
 7. Modelarea discretă și hibridă a unei linii reversibile de prelucrare/reprelucrare deservită de
 8. roboți mobili echipați cu manipulatoare. Linia de mecatronică FESTO MPS-200;
 9. Conducerea bazată pe modelul cinematic a robotului mobil PatrolBot;
 10. Conducerea bazată pe modelul dinamic a robotului mobil PatrolBot;
 11. Conducerea bazată pe modelul cinematic a robotului mobil PowerBot;
 12. Conducerea bazată pe modelul dinamic a robotului mobil PowerBot;
 13. Conducerea bazată pe modelul cinematic a robotului mobil PeopleBot;
 14. Conducerea bazată pe modelul dinamic a robotului mobil PeopleBot;
 15. Navigația bazată pe ultrasunete și laser a robotului mobil PatrolBot;
 16. Navigația bazată pe ultrasunete și laser a robotului mobil PowerBot;
 17. Controlul unui proces de creștere fotosintetică a microalgelor în fotobioreactor;
 18. Controlul unui proces biotehnologic de producție a acidului lactic în bioreactor;
 19. Modelarea și controlul proceselor de tratare biologică aerobă a apelor uzate;
 20. Modelarea și controlul unui proces de producție a bioetanolului;
 21. Modelarea și controlul procesului de digestie anaerobă pentru producerea de biogaz
 22. Aplicație pentru detectarea semnelor de circulație și a liniilor separatoare de bandă pentru
 23. asistarea conducătorilor auto.
 24. Controlul unui sistem Maglev.
 25. Controlul unui pendul invers utilizând regulatoare PID.
 26. Utilizarea unui algoritm genetic pentru rezolvarea unei probleme de tip QAP.

Ai de scris o lucrare de licență?

Mulți studenți caută ajutor pentru redactarea lucrării de licență. Acest lucru ridică întrebarea de ce un student ar trebui să aibă scris teza de licență sau să folosească alt suport pentru teza de licență. Pentru a răspunde la această întrebare, ar trebui mai întâi să se ia în considerare despre ce este exact o teză de licență

De la Procesul de la Bologna, majoritatea cursurilor din universitățile germane au fost convertite în sistemul cu două niveluri. De atunci, aceste cursuri nu se mai încheie cu o diplomă sau un master. Aceste diplome tradiționale au fost înlocuite de diploma de licență și, dacă este necesar, de masterat pe baza acesteia. Cu teza de licență, diploma de licență este finalizată în majoritatea cursurilor. Diploma de licență constituie astfel baza pentru masterat sau pentru intrarea în viața profesională.

Atunci când scrieți o teză de licență, pe lângă aceste reglementări formale și legate de conținut, care variază în funcție de universitate sau colegiu tehnic și, de asemenea, între catedre, pot fi identificate cerințe mai uniforme. Deci, există structura tezei de licență, care este în general relativ uniformă. Majoritatea tezelor de licență sunt împărțite în următoarele domenii:

 • coperta
 • (posibil abstract)
 • Cuprinsul tezei de licență
 • (posibil lista de abrevieri)
 • (posibil lista de figuri)
 • (posibil lista de tabele)
 • introducere
 • În vrac
 • Partea finală (rezumat / concluzie)
 • Bibliografie / bibliografie
 • (anexă dacă este cazul)

Lucrări științifice

Atunci când scriu lucrări științifice, cum ar fi o teză de licență, mulți studenți se confruntă cu următoarele probleme: alegerea subiectului , cercetarea literaturii , utilizarea corectă a citației, corectarea, editarea sau altele asemenea. Dacă aveți și dificultăți în acest sens, vă puteți baza pe agenția noastră de scriere de fantome . Ca student, vă oferim servicii cu înaltă calificare. Autorii noștri au adunat experiență din sute de lucrări. Ei preiau grijile tale și îți scriu o teză perfectă!

Există anumite cerințe pentru crearea unei teze de licență, care sunt foarte extinse și exigente atunci când scrieți și configurați. Poate s-ar putea să vă simțiți nesigur cu privire la rezolvarea acestei probleme? În ciuda tuturor, trebuie să vă confruntați cu aceste cerințe și să găsiți un subiect. În mod ideal, supraveghetorul sau profesorul dvs. are pe cineva în magazin care promite sprijinul său și sfaturi utile. Este posibil să fi întâlnit deja un subiect interesant într-un semestru în timpul studiilor la universitate.

Experții noștri asigură respectarea cerințelor științifice din domeniul relevant. Evitați plagiatul, deoarece universitățile reacționează acum foarte sensibil la acesta și folosesc metode inovatoare, cum ar fi software-ul special.

În activitatea noastră științifică, ne orientăm către competența academică și standarde științifice înalte. Cea mai mare laudă pentru noi este satisfacția clienților și o teză care a fost adoptată cu „foarte bine”. Prin urmare, așteptăm cu nerăbdare feedback pozitiv

Calitate și actualitate

Respectarea strictă a termenelor stabilite de client. Verificare suplimentară a lucrării prin controlul nostru de calitate pentru: formatare, plagiat (prin mai multe programe software), ortografie, gramatică, semne de punctuație și conținut.

Echipa noastră este formată din oameni tineri, fericiți, care apreciază inovațiile, libertatea interioară, umorul, rezultatele bune la muncă și sentimentul de comunitate din echipă.Managerii noștri au mulți ani de experiență în susținerea lucrărilor studenților de la momentul comenzii până la livrare. Pregătirea profesională continuă a autorilor noștri garantează cea mai înaltă calitate și satisfacția clienților.Specialiștii noștri îndeplinesc sarcini pe toate subiectele și disciplinele. Personalul implicat în crearea directă a lucrărilor este format exclusiv din profesori practicanți, doctoranzi, masteranzi și absolvenți de diplome – în general autori care s-au stabilit ca profesioniști la cel mai înalt nivel.

Teza de masterat reprezintă rezultatul examenului final al unui student de masterat. Teza de masterat diferă nu numai în ceea ce privește sfera de aplicarePe cât posibil de la teza de licență, deoarece fundamentală pentru redactarea unei teze de succes în master este introducerea unor considerații proprii coerente și orientate spre obiective. În plus față de teza de licență pur descriptivă, această diplomă necesită o muncă independentă în tratarea întrebărilor nerezolvate. În acest scop, studentului i se oferă de obicei 60-80 de pagini pentru a demonstra cunoștințe metodice și cunoștințe tematice de specialitate în această măsură. Ceea ce sună ca o mulțime de muncă este și motivul pentru care mulți studenți se simt copleșiți de această sarcină copleșitoare și antrenantă. Cu toate acestea, este pe deplin posibil să solicitați în mod legal ajutor profesional.