Aveți scrisă lucrarea de licență

Autorii noștri academici vă susțin profesional, 100% discret și livrează în timp record calitate ireprosabila. Pur și simplu faceți o solicitare fără caracter obligatoriu.

Aveți scrisă lucrarea de licență

O teză de licență cuprinde de obicei între 35-50 de pagini. În cursul implementării Bologna, diploma de licență s-a impus din ce în ce mai mult ca o diplomă cu drepturi depline. În plus, lectorul așteaptă munca academică, dar de obicei nu se pregătește suficient pentru cele patru semestre. Din acest motiv, din ce în ce mai mulți studenți caută ajutor profesional în lucrarea de licență .

Subiect de licență deja disponibil?

Dacă există deja un subiect, începeți cu o schiță și o listă inițială de literatură. Dacă nu aveți încă un subiect, dar poate aveți deja în vedere direcția dură, ne-ar face plăcere să vă sfătuim. O conversație cu lectorul ajută adesea. De asemenea, vă puteți inspira din revistele profesionale. Sau puteți încerca următorul sfat privilegiat: La sfârșitul literaturii de specialitate, există de obicei referințe la posibile întrebări și lacune de cercetare. Un subiect poate fi derivat foarte ușor de aici.

Dacă nu aveți încă o idee, gândiți-vă la ce subiect vă place cel mai mult. Deci, este, de exemplu, marketingul în administrarea afacerilor sau o sub-zonă în educație care ar putea fi legată de subiectul actual al includerii?

Structura și elementele unei lucrări de licență

A avea o lucrare de licență scrisă înseamnă că se face o introducere, o parte principală și o concluzie. Structura unei teze de licență este aproximativ structurată după cum urmează:

  • Introducere: Introducere în subiect, stabilirea obiectivelor, procedură / metodologie, delimitare
  • Teorie: Statutul cercetării pe această temă, ce puncte teoretice sunt relevante pentru lucrare?
  • Partea empirică / practică: Ce cunoștințe există din studii sau din interviuri realizate?
  • Rezumat și concluzie: concluzie și perspectivă

Pentru a scrie teza de licență , este important să aveți cât mai multe informații cu privire la acest subiect.