Intrebari si Raspunsuri

  Daca nu sunteti la primul contact cu noi inseamna ca deja cunoasteti care este deviza noastra:
  CELE MAI BUNE LUCRARI raport calitate-pret
  Cele mai IEFTINE servicii oferind CALITATE si RAPIDITATE
  CEL MAI BUN PRET DE PE PIATA la o CALITATE ACADEMICA si FARA PLAGIAT
  Raspuns si livrare in CEL MAI SCURT TIMP POSIBIL
  Echipa formata din EXPERTI

 • Care este misiunea Redactori.com?
 • Misiunea noastra este aceea de a oferi cele mai bune servicii de redactare ajutand clientii nostri obtina textul de care au nevoie si de a asigura redactorilor nostrii rezultate financiare excelente.

 • Pot sa lucrez daca am deja un loc de munca cu norma intreaga in alta parte?
 • Absolut. Decizia de a lucra part-time sau full-time iti apartine in intregime. Tu alegi cat, cum si cand vrei sa lucrezi!

 • Cum pot aplica / cum ma pot inregistra?
 • Avem un formular de inregistrare simplu si intuitiv prin care solicitam cateva informatii personale de baza si selectarea domeniilor in care doriti sa redactati.

 • In cat timp pot primi un raspuns de aprobare?
 • De obicei 5-7 zile lucratoare, in functie de numarul de solicitari primite.

 • Care sunt responsabilitatile redactorului?
 • - Respecta instructiunile si detaliile de executie furnizate de client;
  - Respecta termenul de predare;
  - Redacteaza continut de calitate si fara plagiat;
  - Comunica cu clientul prin mesaje scrise aspecte ce tin de procesul de redactare.

 • Ce comenzi sunt disponibile?
 • Avem disponibile o mare varietate de comenzi ce implica redactare si furnizare de continut text.
  Comenzile variaza in functie de perioada, numar de pagini (sau caractere), cerinte de cercetare si redactare, gen de scriere si/ sau termen limita.
  Veti putea alege comenzi din domeniile de interes selectate la inregistrare.
  Avem disponibile o multitudine de comenzi indiferent de specialitatea si/ sau domeniul ales.

 • Cum pot incepe odata ce am contul de redactor aprobat?
 • Solicitam redactorilor sa citeasca cu atentie si sa isi insuseasca politicile si procedurile noastre.
  Odata ce ati facut acest lucru puteti alege primele comenzi. In cazul in care inca aveti nelamuriri, va rugam sa ne contactati.

 • Cat de mult voi castiga?
 • Desigur, acest aspect tine complet de dumneavoastra. Puteti lua si redacta cat mai putine sau cat mai multe comenzi, dupa cum doriti.
  Cantitatea de munca intelectuala depusa va determina venitul pe care il veti castiga.
  Castigul unui redactor este influentat de specificul fiecarei comenzi in parte (numar de pagini, termen de predare, nivel academic).
  De asemenea, fiecare redactor isi stabileste singur propria grila de preturi in functie de complexitate dar mai ales de familiaritatea respectivei comenzi, de bibliografia necesara, de termenul de redactare, de complexitatea si gradul de dificultate, de numarul de ore necesare pentru cercetare (documentare) si de numarul de ore efective necesare redactarii.
  Astfel, pretul per pagina (sau per comanda/ document redactat) pentru un eseu, o lucrare de licenta, o disertatie de master sau o lucrare de doctorat variaza de la redactor la redactor.

 • Care este modalitatea de plata?
 • Singura metoda de plata agreata si utilizata este plata in cont bancar (plata prin transfer bancar). Aceasta metoda de plata este una sigura, rapida si eficienta.

 • Care va fi statutul meu?
 • Fiecare redactor consultant isi va desfasura activitatea ca si cercetator/ scriitor independent. Acest lucru inseamna ca veti avea statutul unui liber profesionist care desfasoara activitati independente. Colaborarea dintre noi se va face in baza unui contract.

 • Cum voi sti ca exista comenzi/ taskuri/ joburi disponibile?
 • Pentru fiecare comanda/ task/ job disponibil, sistemul nostru complet automatizat va trimite detalii prin email.
  De asemenea, fiecare comanda poate fi regasita pe Platforma Administrare Comenzi (in meniul Comenzi Noi) impreuna cu toate cerintele (detaliile de executie) si termenul limita. Acest lucru va permite sa va decideti imediat daca respectiva comanda prezinta sau nu interes pentru dvs.

 • Cum voi fi informat ca am "castigat" acea comanda?
 • Va vom anunta imediat prin e-mail cat si printr-un mesaj pe Platforma Administrare Comenzi.
  De asemenea este recomandabil sa va conectati pe Platforma Administrare Comenzi cat mai regulat posibil pentru a va asigura ca nu pierdeti nici o comanda sau nici un mesaj important.

 • Ce se intampla daca nu pot livra la timp?
 • Daca vedeti o comanda care prezinta interes dar nu aveti siguranta ca o puteti livra la timp, va rugam sa NU licitati pentru acea comanda.
  Noi oferim clientilor o garantie potrivit careia textele comandate vor fi intotdeauna livrate la timp!
  Totusi daca in orice moment credeti ca veti avea nevoie de mai mult timp, trebuie sa ne anuntati imediat si de asemenea sa anuntati si clientul si sa solicitati o scurta prelungire a termenului de livrare.

 • Vor exista comenzi in fiecare saptamana? Cat de des ma pot astepta sa primesc comenzi?
 • Majoritatea clientilor nostri sunt studenti sau din domeniul educatiei astfel incat cantitatea comenzilor disponibile poate varia in diferite momente ale anului (vara, in perioada concediilor fiind de obicei perioada in care exista cele mai putine comenzi). Cu toate acestea, frecventa cu care va fi alocata o comanda depinde si de alti factori precum: respectarea termenelor de livrare, calitatea textelor redactate precum si rapiditatea cu care raspundeti la mesaje.

 • Cum pot creste numarul comenzilor care imi sunt atribuite?
 • Numarul de comenzi atribuite va depinde Evaluarea si Calificativele dvs.
  Noi tratam redactorii nostri cu acelasi nivel de respect pe care ne asteptam sa il primim in schimb.

 • As putea deveni redactor colaborator full-time?
 • Ne mandrim cu un numar impresionant de redactori colaboratori care lucreaza full-time. Cu toate acestea multi redactori lucreaza numai o fractiune de norma avand si alte locuri de munca.
  De asemenea exista redactori care au posibilitatea sa redacteze in perioada in care se afla in concediu de crestere si ingrijire a copilului.

 • Ce se intampla in cazul in care clientul nu este multumit de textul livrat de catre redactor?
 • Atata timp cat urmati cu strictete detaliile de executie stabilite odata cu lansarea comenzii, nu ne asteptam sa existe clienti nemultumiti. Cu toate acestea, in cazul in care sunt necesare modificari, clientul poate adauga un mesaj cu solicitarile sale.
  In cazul in care sunt necesare modificari pentru a indeplini cerintele initiale al clientului (detaliile de executie stabilite odata cu lansarea comenzii ) acestea sunt obligatorii.
  Pe de alta parte, in cazul in care modificarile solicitate nu intra in cerintele initiale, aveti dreptul de a solicita o taxa suplimentara.

 • Are clientul dreptul de a sustine/ prezenta lucrarea primita?
 • Odata ce comanda este livrata clientului, drepturile de autor apartin noua astfel incat continutul de tip text (lucrarea) nu poate fi prezentat de catre client ca si creatie proprie (pentru mai multe detalii vezi aici).

 • Sunt serviciile oferite pe deplin legale?
 • Fara nici o indoiala, lucram 100% legal. Facem parte dintr-un grup de companii legal inregistrate, platitoare de taxe si impozite si care respecta pe deplin legislatia nationala si internationala.
  Intregul nostru model de afaceri si implicit activitatea noastra este legala si morala.
  Meseria de redactor, jurnalist, scriitor, consultant, profesor sau meditator privat este una 100% legala.

  De asemenea:
  - modelul de business al unei librarii ce comercializeaza carti si manuale este 100% legal.
  - bibliotecile sunt 100% legale atat in romania cat si international, activitatea de documentare si cercetare fiind o activitate intelectuala apreciata.
  Textele si lucrarile de documentare realizate la comanda - pentru client - sunt destinate a fi utilizate ca exemple si surse bibliografice si de documentare si nu sunt destinate a fi folosite ca si lucrari proprii.
  Pentru a putea beneficia de serviciile noastre clientii garanteaza contractual ca au citit au inteles si sunt de acord utilizarile permise si conform cu Legea Educatiei Nationale nr. 1/2011 si Legea nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe cu modificarile si actualizarile ulterioare fiind interzisa cu desavarsire utilizarea serviciilor in vederea falsificarii calitatii de autor sau insusirii calitatii de autor.
  Utilizatorii au dreptul sa utilizeze oferta numai in scopuri legale. Orice utilizare in alte scopuri decat cele permise de termenii si conditiile de utilizare va fi considerat ca un act de rea-credinta.
  Clientul nu are permisiunea de a utiliza lucrarea la comanda ca si lucrare redactata personal intrucat nu detine drepturile de autor, avand dreptul sa o utilizeze numai in scopuri legale.
  In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre etica serviciilor pe care le oferim, va rugam dati clic aici.

  Din pacate nu putem spune cu certitudine ca nici unul dintre clientii nostri nu incearca sa utilizeze materialele ca si lucrari proprii. Suntem supusi aceluiasi risc ca orice firma care activeaza in domeniul in care informatii de tip text sunt puse la dispozitia altora. Cu toate acestea, aconsideram ca pe fiecare dintre clientii nostri ca si persoane de buna credinta , oneste si care utilizeaza materialele comandate in mod responsabil.
  Cu tot impactul negativ si consecintele de ordin legal privind plagiatul, asistam astazi la un intreg spectacol mediatic privind o impresionanta multitudine de persoane care publica carti, articole in reviste stiintifice, texte online si pe bloguri sau sustin lucrari de licenta, disertatie sau doctorat avand diferite procente de plagiat.